Kursus: Tag forskud på Herning

Tag forskud på Herning - præsenteret af Dansk Hesteforsikring. Kom til clinic med den internationale toprytter Lars Bak Andersen, som sammen med Poul Graugård, vil forsøge at sætte ord på forskellen på den moderne sportshest og den moderne avlshoppe. 

Dansk Varmblod Region 2 har i samarbejde med Dansk Hesteforsikring, Advokat Charlotte Engelbercht og Equsana fået mulighed for at invitere til endnu et fantastisk arrangement. Vi er glade for og stolte over, at vi i har fået arrangeret denne spændende aften, hvor Lars Bak Andersen vil ride og undervise, mens han giver sin vurdering af de unge hestes evner og kompetencer som fremtidige konkurrence heste. Poul Graugård vurderer hestenes evner som fremtidige avlshopper, og Lars og Poul vil gennemgå hoppernes fordele og ulemper, inden for begge discipliner. 


Lars Bak Andersen
d. 08-02-2016 - 19:27

Lars Bak Andersen og Poul Graugaard behøver ingen nærmere præsentation inden for Dansk Varmblod, men det er alligevel værd at nævne at Lars ud over at være professionel rytter, og landstræner for Malaysia også skal være testrytter i Herning for 3. gang. Poul er uden tvivl en af de mest erfarende dommere inden for hesteavl, og han har været dommer og talsmand for Dansk Varmblods avlsledelse siden 1986. Vi glæder os meget til at blive inddraget i de erfaringer som de to erfarende herre har gjort sig igennem deres mangeårige arbejde med hestene.

Der vil blive fremvist hopper på flere uddannelses niveauer, både heste som er let redet, heste som er lidt mere rutinerede og vi skal også se de erfarne konkurrence heste. Vi skal se en spændende blanding af fantastiske hopper, både hopper som er kåret, og hopper som endnu ikke har været fremstillet. 

Arrangementet afholdes torsdag d. 3/3 2016 fra kl 19.00, på Møllebakken Ridecenter, 
Præstemarksvej 4, 4241 Vemmelev.
 
Regionen er vært for te og kaffe, og Rideklubbens Cafeteria holder åbent hele aftenen. 
 
Prisen for denne spændende clinic med springhesten i fokus, er 50,- for medlemmer af Dansk Varmblod, og 100,- hvis du ikke er medlem.
Tilmelding inden d. 25/2, til Eva Blak Christensen via mail: 
blakchristensen@hotmail.com.  
Deltagelsesgebyret skal indbetales inden sidste tilmeldingsdato, via MobilPay til nr. 4042 5848.
 
Vi glæder os til at se jer.


Se flere nyheder