Roskilde Dyrskue

Roskilde Dyrskue 2019 afholdes 31. maj og 1.-2. juni

Nu nærmer foråret sig. Tiden, hvor vi kan begynde, at ane den smukke hest der længe har været gemt under den tykke vinterpels. Det er nu, vi kan begynde, at se hvordan vores unge plage begynder, at vokse til og giver et lille løfte om, hvilken smuk ridehest den en dag vil blive.

Foråret er også tiden, hvor vi skal tilmelde, alle vores dejligste og smukkeste DV’ere til Roskilde Dyrskue. Der er mulighed for, at udstille hopper, goldhopper op til 8 år, som deltager i gangartskonkurrencen, hingste, følhopper op til 15år med eget føl ved siden, samt vallakker hvis de deltager i en samling på dyrskuet. Din hest bliver bedømt af professionelle DV dommere, og der er mulighed for at deltage i gangarts- og blive udtaget til mønstringskonkurrencer. Der er på dyrskuet også mulighed for 2 års hopper, at opnå adgang til, at dyste mod landets bedste 2 års hopper på Equsana Eliteskue i efteråret. Desuden er Roskilde dyrskue, en alletiders mulighed for unghesten, at komme en tur i byen og få en god oplevelse med hjem.

Kom og oplev nogle dejlige dage, sammen med andre DV interesserede og deres heste. Vi håber på et stort og flot fremmøde, så vi kan vise dem alle, hvorfor DV er det største avlsforbund i Danmark.

Oplysninger om, hvordan du tilmelder din hest til dyrskuet kan findes på dyrskuets hjemmeside www.roskildedyrskue.dk eller rekvireres på tlf. 70 26 62 00. DV’s racerepræcentant på dyrskuet er Pia Gobert, som også er behjælpelig hvis du har spørgsmål vedrørende deltagelse i dyrskuet. Pia kan kontaktes via mail på pia@staldbaunehoej.dk eller tlf. 61 75 08 97.

Tilmeldingen skal være dyrskuet i hænde senest 1. april kl 12:00


Vi glæder os rigtig meget til at se dig og din hest på dyrskuet.

Din hest bliver bedømt af DV dommere og der vil i klassen for 2 års hopper, kunne foretages udtagelse til EQUSANA Eliteskue på Vilhelmsborg. Dommerne udtager også mønstre, som skal deltage i Mønstringskonkurencer med/mod de mønstre der er udtaget fra de andre hesteracer, der udstiller på Dyrskuet. Sidste år havde vi vinderen af senior elite mønstre. Skal vi se om DV kan gentage denne succesen også?.


Dyrskuet er en rigtig god mulighed for 2 års hopperne for "en tur i byen", hvor de får mange nye, gode indtryk med hjem.I dyrskueudvalget lægger vi vægt på, at alle udstillere får nogle gode dage, med en masse hestesnak i vores opstillede telt, hvor der altid vil være kaffe på kanden.

Vi glæder og rigtigt meget til at se dig og din hest på dyrskuet.

Det store hesteshow på Roskilde Dyrskue
Det store hesteshow på Roskilde Dyrskue