Sponsorer

STØT VORES SPONSORER, DE STØTTER OS!Camitz Equestrian rangliste hylder årets bedste dressurhest og årets bedste springhest fra Region 2.


Camitz Equestrain har valgt at sponsere en gave til de avlere i Region 2, som har avlet de heste med årets bedste sportspræstationer. Der er en præmie til både årets bedste dressurhest og årets bedste springhest.

Se mere HER

Vi vil meget gerne takke alle vores sponsorer, for de meget flotte gaver, som vi modtog i forbindelse med hoppekåringen i juni 2013. Vi er utroligt taknemmelige for de flotte sponsorater!

Regionens velvillige sponsorer betyder meget, da de med deres bidrag er med til at festliggøre alle arrangementerne i form af flotte ærespræmier, og i form af sponsorater gør de det muligt for regionen af afholde nogle gode informative arrangementer for deres medlemmer.

Ønsker du at blive kontaktet, og høre mulighederne for at være en af næste års sponsorer, send da en mail med telefon nummer til Birgitte, birgitte@skjoldsgaard.dk

Annoncører

Annoncér på Region 2's hjemmeside eller i arrangementerne kataloger

Banner på hjemmesiden vises i rotation med minimum 20% af alle visninger, og kan tilkøbes månedsvist eller på årsbasis. Bannermateriale modtages i jpg, gif og swf.

Kontakt Birgitte via mail birgitte@skjoldsgaard.dk og hør nærmere om priser og betingelser