Camitz Equestrian rangliste

I Region 2 vil vi gerne sætte mere fokus på vores afkoms sportslige præstationer, da vi har mange dygtige avlere, hvis heste går i sporten på højt plan. Vi synes det er rigtig vigtigt at få hyldet de gode heste og avlere, så derfor glæder det os utroligt meget at Camitz Equestrain har valgt at sponsere en gave til de avlere i Region 2, som har avlet de heste med årets bedste sportspræstationer. Der er en præmie til både årets bedste dressurhest og årets bedste springhest.

Præmien til avleren af årets bedste dressurhest eller springhest er, udover omtale i Ridehesten, et flot fotografi fra Wiegaarden, printet på lærred.

Det eneste du som avler, skal foretage dig, er blot at indsende dit afkoms resultater til Region 2, som laver en liste over alle afkom, og finder årets 2 bedste sportsheste. Præmien udloddes én gang årligt. Præmien kan kun vindes én gang med samme hest.

Hvis dit afkom har opnået sine sportslige resultater i Danmark, godkender vi kun point fra Dansk Ride Forbunds rangliste. Såfremt dit afkom går sport i udlandet, er det kun resultater fra FEI eller et andet annerkendt forbund, som vi godkender. Alle resultater skal naturligvis dokumenteres.

Følgende basis krav skal ligeledes være opfyldt for at vinde præmien i dressur- eller springdisciplin:

  • Hesten skal være avlet i region 2, og ved fødsel være registreret i DV.

  • Hestens avler skal fortsat være bosiddende i regionen.

  • De 2 heste (én i dressurdisciplin, og én i springdisciplin) som har opnået det højeste antal point vinder præmien.*

  • Alle resultater skal være dokumenteret.


Vi håber at I vil tage godt imod dette spændende tiltag, og vi ser frem til at modtage dine resultater.

Dokumentation for dit afkoms resultat skal indsendes pr. mail til Region 2s bestyrelse ved formanden senest den 1. december hvert år.

* Er der flere heste der har opnået lige mange point, eller opstår der andre udfordringer, er det til enhver tid sponsor Linus Camitz, og bestyrelsen i Region 2, der har den endelige afgørelse!