Hesteejendomme

Velkommen til Ejendomsmæglerfirmaet Hesteejendomme & LobergBolig ApS.

Ejendomsmæglerfirmaet Hesteejendomme sælger landejendomme, og yder rådgivning til heste folket, og andre der har dyr eller natur som fritidsinteresse. Vi sælger alle typer af hesteejendomme, og i alle prisklasser, til de professionelle f.eks. berideren, travtræneren eller til amatøren, som har en hest eller flere heste, eller bare til dem som elsker luft og landet omkring sig.

Hesteejendomme formidler ejendomme på hele Sjælland.

LobergBolig Aps sælger villaer, sommerhuse samt andels- og ejerlejligheder i Køgebugt området.

Vi kan tilbyde forskellige typer af salg, vurdering og rådgivning

-Totalsalg, hvor vi sørger for alt ved ejendomshandlen; salgsopstilling, fremvisninger, købsaftale til overdragelsen af ejendommen til køber.
- Delsalg, hvor vi sørger for alt, som ovenstående dog ikke fremvisninger, dem ønsker du selv at stå for.
- Selvsalg, du har selv køberen, eller ønsker at finde køberen selv, du vil dog have en synlig fremvisning af din ejendom på internettet og de sociale medier og vil have hjælp til udarbejdelse af en købsaftale.
- Vurdering af egen ejendom, samliv skal ophæves eller ejendommen skal overtages ved arv og I skal kende prisen i fri handel.
- Køberrådgivning, du ønsker vi skal finde ejendommen til dig, eller du har fundet ejendommen og vil sikre dig, at ejendommen lever op til lovgivning eller vurdering af om prisen er korrekt.
-Udlejning: hvis du vil have udlejet din ejendom.

Hanna Loberg er indehaver af ejendomsmæglerfirmaet og har 15 års erfaring med salg af bolig, heste- og landejendomme.

Er uddannet Cand Agro & ejendomsmægler samt syn & skønsmand for Dansk Ejendomsmæglerforening.

Privat er Hanna Loberg gift med Kenneth Loberg og har to børn. Familien bruger alt deres fritid på heste i form af avl og ridning.