Ung i DV

Er du:
• Hesteinteresseret og mellem 8 & 25 år?
• Vil du være sammen med andre med samme interesse?
• Vil du lære nyt?

Ung i Dansk Varmblod har en række spændende tilbud til dig, både på regions- og på landsplan. Du kan komme på forskellige kurser, stutteribesøg, temadage, sommerlejr og meget andet.

MELD DIG IND I UNG I DV
Medlemskab m/Ridehesten 875 kr.
Medlemskab u/Ridehesten 375 kr.

Medlemsfordele:
• Du kan tegne fordelagtig hesteforsikring hos Dansk Hesteforsikring.
• Du kan deltage i alle DV’s avlerkurser og foredrag sammen med de "voksne" medlemmer
• Du kan deltage i arrangementer specielt for Ung i DV medlemmer
• Du får dit eget personlige medlemskort der giver gratis adgang til en række arrangementer (bl.a. følskuer, hoppekåringer, m.m.)

Ung i DV på Facebook og RidehestenJunior.com
Ung i DV er også på Facebook. Bliv fan af Ung i DV og få de nyeste opdateringer om hvad der sker i hele landet.

Du kan nu læse om Ung i DV på www.RidehestenJunior.com. Hvis du opretter en profil kan du stille spørgsmål til os under forum - Ung i DV. Vi besvarer dine spørgsmål hurtigst muligt. Mange arrangementer vil blive lagt ind her, så du nemt kan læse hvad der sker hvor og hvornår.

Ung i DV har stemmeret ved generalforsamlingen
§ 4, stk. 3:
Adgang til generalforsamlingen har ethvert medlem, som ifølge udskrift af forbundets medlemsregister pr. 1. november er bosat i regionen (området) og ikke er i kontingentrestance eller har udmeldt sig jf. vedtægterne § 6, stk. 1. Et medlem, hvis flytning er registreret efter 1. november, har således adgang til generalforsamlingen i sin hidtidige region.
Ethvert medlem, herunder medlemmer af Ung i DV, som opfylder disse kriterier, og som er fyldt 18 år, har stemmeret og er valgbar.